x
S!lk (klik hier om te lezen) - Het Juweliershuis IJsselstein

Silk is een geweldig modieus sieradenmerk dat geschikt is voor mannen, vrouwen en kinderen. En dat is niet alleen een letter in deze blog van Het Juweliershuis. Voor de Voice Kids is er voor team Borsato zelfs een geheel unieke armband ontworpen. Het is niet geheel toevallig dat Silk daarvoor gevraagd is, Marco Borsato draagt immers zelf Silk armbanden en niemand kan zeggen dat hij niet mannelijk en modieus is. Dus hoezo, sieraden niet voor mannen?

 
Maar laten we de oprichters van Silk eens introduceren:
Heidi van Leeuwen: Oprichtster en ontwerpster SILK Jewellery, koffieverslaafde dromer over alles waar het leven avontuurlijk en vrolijk van wordt. Stiekem was ze het liefst in de woodstock periode geboren. Ze voelt zich een soort misplaatste hippie in een grote mensenwereld. Ze is natuurlijk gek op sieraden, hoe uitbundiger hoe beter. Haar inspiratie haalt ze uit Azië maar ook door kitsch en frivoliteit, hippies en gypsy’s.

Maarten Smetsers: Oprichter, ontwerper, directeur eigenaar, hij vliegt van hot naar her en bestiert het bedrijf dankzij zijn Iphone. Hij is met zijn looks (bruine krullen, felblauwe ogen, stoere kop) de belichaming van de globetrotter. Maarten kiest in zijn ontwerpen dan ook voor robuuste vormen en eenvoud. En dat gecombineerd met de frivoliteit van Heidi en je hebt een unieke match dat Silk z’n eigentijdse en unieke stijl geeft.

Naast prachtige sieraden, is Silk een sociaal bewogen onderneming. Zo is de totale collectie van S!LK eerlijk en met de handgemaakt uit de hoogste kwaliteit sterling zilver (925).

Het zilver wordt gesmeed in samenwerking met vaak kleinschalige handelsgemeenschappen, waar het niet enkel om het verantwoord produceren van S!LK sieraden gaat. Het gaat verder dan het uitwisselen van goederen voor een eerlijke prijs.

Deze samenwerkingsverbanden zijn gebaseerd op vertrouwen, vriendschap en respect voor elkaars cultuur en gebruiken, en hebben als doel om deze handelsgemeenschappen te ondersteunen in haar sociaal en economische groei.

SILK wil op deze manier een zinvolle eerlijke bijdrage leveren aan het land van herkomst.

Het mag dus niet zo gek zijn dat Het Juwliershuis blij is dat we het merk S!lk mogen voeren in onze winkel. Wij nodigen u dan ook van harte uit om naar het gezellige IJsselstein te komen en u eens zo’n fraai S!lk sieraad te laten aanmeten.