x
William L - Het Juweliershuis IJsselstein

William L. 1985

De oprichter is Guillaume die, heel eigentijds, via crowdfunding 191.961 euro bij elkaar sprokkelde om zijn bijzondere eigen horlogemerk te starten. Het begon allemaal met inspiratie. Guillaume erfde een merkloze vintage chronograaf vol met roest en vuil, duidelijk geen mooi gezicht. Maar een specialist in het restaureren van vintage horloges in Zwitserland wist het horloge weer om te toveren naar zijn prachtige originele staat. Er hing wel een fors prijskaartje aan, maar het eindresultaat maakte het dit bedrag dubbel en dwars waard.

Zo´n horloge valt natuurlijk op, en heel veel mensen vroegen Guillaume waar dit bijzondere horloge vandaan kwam, en hoe duur het was. Er bleek grote interesse in de prachtige vintage uitstraling van horloges uit de jaren ’50, maar in de meeste gevallen paste het prijskaartje van zo’n horloge gewoon niet bij het budget van de gemiddelde consument. En precies dat was de inspiratie voor Guillaume! Hier is het idee: ontwikkel en produceer een vintage chronograaf voor iedereen die zo’n horloge gewoon echt heel gaaf vindt.

En dankzij de crowdfunding en doorzettingsvermogen heeft u nu betaalbare vintage-inspired horloges van William L. 1985!. Het Juweliershuis biedt u graag zoveel mogelijk keuze, dus we zijn blij dat we het merk William L. 1985 kunnen voeren.  Kom de collectie bekijken in onze winkel te IJsselstein!